lørdag den 23. april 2011

That's the way..

Starter endnu engang med at undskylde for den manglende blog i går. Egentlig udrettede vi ikke noget der var værd at skrive hjem om. Det eneste vi lavede var at rende fra Herodes til Pilatus for at blive stukket ned med nåle. Vi startede med at tage til en health-klinik for at høre nærmere om vaccinationerne der kræves for at starte i skole. Her fik vi et ægte amerikansk vaccinationskort og et shot hepatitis-vaccine gratis samt besked på at besøge 3. sal for en gratis tuberkulose-prøve. Hér gik det galt! 3. sal var ved at pakke sammen fordi hele bygningen skulle renoveres, og havde derfor ikke tid til at lave en prøve. Vi fik stukket nogle papirer i hånden, og fik så til opgave selv at finde et sted, der kunne give os prøven indenfor de næste par dage; det viste sig at være lettere sagt end gjort! Efter at have kontaktet to hospitaler per telefon måtte vi opgivet håbet om at gå dén vej. Så vi begav os over på den modsatte side af Manhattan for at opsøge et hospital ansigt til ansigt! Endnu en gang fik amerikanerne bevist hvorfor det danske system bare ér bedre. Vi blev smidt rundt fra informationsbord til informationsbord for til sidst at finde ud af de slet ikke havde tid til at tage to enkelte, hurtige prøver før midt i maj! Det kunne vi ikke vente på, så vi ringede op til gode gamle Dr. Melrose (eller Dr. Rargo, som vi nu kalder ham), som vi havde besøgt i forbindelse med min tandpine, og fik en tid senere samme dag. Vi tog derop, efter en lille tur ind omkring Columbia og 2 timers venten med Ben & Jerry, fik stukket en nål i armen og tog hjem igen. Hurtigt, enkelt og ja, næsten, smertefrit. Resten af dagen gik med is, afslapning og jamren fordi både Emma og jeg følte vi var blevet godt gennemstukket.


I DAG har vi været i Greenwhich Village, der bl.a. er kendt for at være stedet hvor bygningen fra Friends samt Carries hjem i Sex And The City ligger. Vi så selvfølgelig begge dele, og fik taget rigeligt med billeder. De skulle alle gerne være at finde her fra i morgen af. Jeg vedhæfter en smagsprøve til dem der bare ikke kan vente. Under vores leden efter diverse film-bygninger så vi mange sjove ting. Det skal siges, at Greenwhich Village i sig selv er et rigtig dejligt sted, der er meget hyggeligt med træer, parker og lave huse. Men oven i det fandt vi både en spåkone-gesjæft, hvor man kunne blive spået, håndaflæst eller få lavet et horoskop for en sum penge og, det jeg personligt synes var fedest, en svensk slikbutik! Med god og ægte skandinavisk "godis" :D Vi var lykkelige, slik og søde sager er virkelig ikke noget de har forstand på herovre! Godt nok var det forholdsvis dyrt, men vi skulle alligevel have et lille pund med hjem til fredagslikken -aaaah, næsten lige før man er hjemme igen. Mentalt, i hvert fald. Vi fandt den efterfølgende på facebook, Sockerbit sweet & swedish, så vil lige opfordre alle til at støtte dem, konkurrencen herovre er hård og fortjenesten på importeret slik lille! Og vi ønsker fortsat at være forsynet med velkendt slik :D
Det var alt for i dag, hav det godt til vi ses igen i morgen - det lover jeg! Ikke flere forsømte blogge i denne omgang..

Carries hjem, mit billede (til dem der skulle være voldsomt meget i tvivl)














Friends - igen mit billede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar